آغاز

 

«همانا خداوند حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد،‌ تا زمانیکه آن قوم حالشان را تغییر دهند»                                      سورة رغد آیه 11

سخن و ملاک خود را با آیه‌ای از قرآن که سرشار از درس‌ها و عبرتها است، آغاز نموده‌ایم. اعتقاد دارم که بعضی از قواعد و قانونها در اسلام خاص مسلمانها نیست و قواعدی است کلی که در طبیعت حکمفرما است.

همان‌گونه که قانون انیشتین که می‌گویند: «برای هر عملی، عکس‌العملی است مساوی و مخالف جهت آن.» این قانون مخصوص مسیحی یا مسلمان،‌ ایرانی و اروپایی نیست. شما در هر کجای عالم از هر دین و شریعتی که باشید 2*2، حاصلش چهارتا است و مفهوم آیه نیز بر همین گونه است. یعنی آنکه تا مردمان یک جامعه خواهان تحولی نباشند، هیچ حرکت و تغییری صورت نخواهدگرفت.

هرگاه خواسته‌ایم علل عقب‌ماندگی‌مان را جستجو کنیم، عادت کرده‌ایم همه‌چیز را به دیگران نسبت دهیم و هیچ‌گاه پارامتر اصلی که خود ما هستیم را به نسبتش بررسی نکرده‌ایم. اگرچه دیگران نیز نقش داشته و دارند ولی خود ما هم بی‌نقش نبوده و نیستیم.

به یقین آنچه که امروز برماست، ریشة آن در خودِ مااست، چرا که بیشتر به گوشه‌ای خزیده‌ایم و نظاره‌گر بوده‌ایم تا بازیگر.  هان تا وقتیکه من و تو به بازیگری دیگران امید بسته‌ایم چگونه برمی‌اید که بر مشکلات خویش وجامه ظفر یابیم.

زینهار به خودِ خویش باید بازگشت و به وجودِ جوهرة خویش ایمان آورد.

 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
َََََََََََََعلی مومنی چهارشنبه 10 اسفند‌ماه سال 1384 ساعت 01:21 ب.ظ http://iranmehre.persianblog.com

با سلام
وبلاگ جالب و زیبایی دارید
مطالب شما نیز از عمق و پختگی لازم برخوردارند
با اجازتون هم این مطلب در خبرگزاری ایسنا با ذکر منبع وبلاگتان کار خواهد شد.
منتظر دیدار سبزتان هم هستیم و باز هم اگر مطالب مفید و علمی داشتید برایم کامنت بگذارید تا استفاده شود.
در پناه حق

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد